HTML

Menekülés Alcatrazból

Kéthetes amerikai utazásom részleteit szeretném megosztani családommal, barátaimmal. Mindezt teszem önös érdekből, hogy ne kelljen annyi email-t írni ... :) A kirándulásom elsődleges úti célja a Google I/O 2011 konferencia San Franciscóban.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Még egy nap az indulásig

2011.05.05. 15:02 vasisanyi

Kedves Mindenki!

Jubileumi negyedik blogom első bejegyzésére készülök. Most csütörtök délután van, én egyenlőre náthásan, torokfájósan, táppénzen várom az indulást. Szombaton reggel utazom Frankfurton át San Francisco-ba, ahol egyik régi vágyam válhat majd valóra, testközelből láthatom a Nagy testvért, és részt vehetek az éves fejlesztői konferenciájukon, a Google I/O 2011 néven elhíresült rendezvényen. Igyekszem majd minél gyakrabban jelentkezni, és sok fotót készíteni. Nektek jó olvasgatást, nekem mihamarabbi gyógyulást és jó utat kívánok. Még egy fontos: mindenkit biztatok, hogy kommentálgasson kedvére, mert azokat mindig szórakoztató olvasnom. Szép napot mindenkinek!

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulesalcatrazbol.blog.hu/api/trackback/id/tr272879872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasigabo 2011.05.06. 10:21:29

Nyugaa vaan! Viel Spass! ;)
süti beállítások módosítása