HTML

Menekülés Alcatrazból

Kéthetes amerikai utazásom részleteit szeretném megosztani családommal, barátaimmal. Mindezt teszem önös érdekből, hogy ne kelljen annyi email-t írni ... :) A kirándulásom elsődleges úti célja a Google I/O 2011 konferencia San Franciscóban.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Panoráma Sausalito-ból

2011.05.09. 17:55 vasisanyi

Ez látható a szobánk erkélyéről. Valami meseszép. Ha nagyban szeretnéd a képet nézni, akkor ide kattints.

Panoráma Sausalito-ból

Ma megyünk a Google konferencia helyszínére, hogy bejelentkezzünk már előre. Csak holnap kezdődik, de nem akarunk nagy tumultust, és a szervezők már lehetőséget biztosítanak előzetes bejelentkezésre. Tegnap annyit gyalogoltunk, hogy este kifeküdtem a fáradtságtól, mielőtt még írhattam valami hosszabb beszámolót. Rengeteg helyen voltunk. Jártunk a Berkeley Egyetemen, utaztunk Cable caron, ami az a híres villamosuk, naplementét fotóztunk a Goden Gate hídnál, és még rengeteg más helyen. A Cable caron meg mondom őszintén, kicsit féltem, mert elég gyorsan ment, és az alsó lépcsőfokon álltam, fél kézzel kapaszkodtam, a másik kezemben, meg a 3 kilós fényképező :) Egyikünknek sem lett volna jó, ha leesik, mert vagy fájt volna, vagy sokba kerül :)

Fotók és beszámoló hamarosan.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulesalcatrazbol.blog.hu/api/trackback/id/tr12890672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasigabo 2011.05.10. 19:44:17

Tetyó! Amúgy a bérletedet meg itthon hagytad, tudod?! :)

Zituli 2011.05.11. 09:06:13

@vasigabo: a fene, most jegyeket kell vennie San Franciscóban... :-)
süti beállítások módosítása