HTML

Menekülés Alcatrazból

Kéthetes amerikai utazásom részleteit szeretném megosztani családommal, barátaimmal. Mindezt teszem önös érdekből, hogy ne kelljen annyi email-t írni ... :) A kirándulásom elsődleges úti célja a Google I/O 2011 konferencia San Franciscóban.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Fényképes beszámoló San Francisco-ból

2011.05.11. 16:46 vasisanyi

Ha közhelyekkel szeretnék élni, akkor azt mondanám, hogy egy fénykép többet ér ezer szónál, de inkább maradnék annál a verziónál, hogy nem tudom utolérni magam, és nem volt időm blogpost-ot írni az elmúlt napok eseményeiből, ezért megosztom most veletek a San Francisco-ban töltött napunk néhány jól sikerült fotóját. Egy apró történetet azért mégis kiemelnék. Van ilyen feltölthető plexi kártyánk, ami itt buszjegy helyett üzemel. Feltöltöd 20 dolcsival, aztán mész, amíg hagyja. Felpattantunk a cable carra is, kezemben a 3 kilós gép, másikkal kapaszkodok, erre jön a jegykezelő, hogy kéri a jegyeket. Kb. foggal előszedtem a zsebemből ezt a bizonyos plexi kártyát, valahogy odaadtam neki, erre mondja ,hogy itt ez nem jó. Fizessünk. Adnánk oda egy 50 vagy egy 100 dollárost, mire mondja, hogy ezt nem fogadhatja el, mert túl nagy bankjegy. Anyád. Mit csináljunk, mit csináljunk, erre átszól egy srác a kocsi másik végéből, hogy ő szívesen felváltja. Kiderült, hogy magyar a srác, Ágostonnak hívják. Valahol az USAban dolgozik, csak kirándulni volt ő is SF-ben. Na, csak gondoltam, leírom, hogy az ember mindenhol magyarokba botlik. Zárójelben jegyzem meg, hogy tegnap a Google konferencia első napján is rám köszönt valaki magyarul :)

Íme a képek, melyeken a Golden Gate híd, San Francisco utcái és a cable car, valamint a Berkeley egyetem láthatóak:

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://menekulesalcatrazbol.blog.hu/api/trackback/id/tr722896088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasigabo 2011.05.11. 22:29:22

Tetty! A pecabotot is itthon hagytad, tudod?! :)

capt. asza (törölt) 2011.05.12. 17:42:05

Szia Sancika!

És hol képen az egyetem, meg a cable car? Én csak a sínt látom, amúgy nagyon szép helyen vagy. Írj erről a konferenciáról, hogy miről is szól? És kikkel utazol? És a vízitúrára jöttök? :) Május 10-ig kellett jelentkezni :)

Jó google-t..
süti beállítások módosítása